Naturistenvakanties

Naturisten Cruises

Als cruisespecialist verzorgen wij natuurlijk ook cruises voor naturisten. We bieden cruises op”The Big Nude Boat”, met het schip Carnival Pride in februari 2017 en wilt u echt luxe op cruisevakantie, kom dan in april 2017  aan boord van het luxe schip “PAUL GAUGAIN” dat speciaal ontworpen is om in de lage wateren van Fiji en Frans Polynesië te varen.

Maar we hebben ook Blue Cruises in Turkije. Of maak een zeilcruise met Royal Clipper of zeil mee op de catamaran “Twins”in Mallorca.

Natunion Single Naturistenreis

Als je single bent en graag een naturistenreis maakt is het niet altijd eenvoudig om een reisgenoot te vinden die ook naturistisch op vakantie wilt.Om die reden heeft Natunion, de grootste organisatie op naturistisch gebied ter wereld, een Single Naturistenreis georganiseerd. Het gezelschap is internationaal. Het programma is zorgvuldig samengesteld en er gaat een Nederlandstalige gids mee. Kijk hier voor het programma.

Naturistenvakanties in Zuid Afrika met Safari

Ga eens op safari in je blootje. Maak een rondreis of verblijf tijdens je vakantie naar Zuid Afrika op de Harmony Nature farm. Een leuke reis langs de Garden Route en verblijf in Houtbay in een kleinschalige B&B.

Naturistenvakanties in de Caribbean

In ca. 9 uur vliegt u met KLM of de nieuwe TUIfly Dreamliner naar Club Orient op St.Maarten (Franse Antillen) is een prachtige plek om je vakantie door te brengen.Het eiland is verdeeld in een Frans en Nederlands gedeelte. Er staat altijd een noord-oostenlijke passaatwind die zorgt voor een aangename verkoeling. De beste reistijd om naar dit eiland op vakantie te gaan is tussen december en april. Een van de mooiste naaktstranden in de turquoise Caribische Zee ligt slechts enkele meters van je privé villa verwijderd.Club Orient is een “Clothing Optional”resort (bloot is niet verplicht).

Naturistenbestemmingen in Europa

Of u nu een strandvakantie of doe vakanties wilt. Wij kunnen vakanties naar allerlei bestemmingen in Europa voor u verzorgen.

Contactformulier

Fields marked with an * are required

Mis niets!

Blijf op de hoogte van onze allernieuwste reizen en reisverslagen. Mis niets en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

{captcha}

Blijf op de hoogte!
Ontvang onze gratis nieuwsbrief
We respecteren je privacy.