actieve vakanties

FIETSVAKANTIES

Nederland is een fietsland bij uitstek. Miljoenen mensen, jong en oud, delen de passie voor fietsen. Elk jaar trekken veel mensen er op uit om ook tijdens hun vakantie in binnen- of buitenland de mooiste plekken te ontdekken, om te ontspannen of simpelweg in conditie te blijven. Wij geven hier een aanbod van actieve vakanties.

Bent u op vakantie liever lekker actief bezig in plaats van op het strand te liggen. Ook daar heeft The Travel Company Reisbureau van Boesschoten een ruim aanbod in. Fietsvakanties, maar ook wandelvakanties vindt u bij ons.

Met de fiets op vakantie rijdend door het prachtige land

Actieve vakantie per fiets

De mooiste fietsroutes hebben wij voor u samengesteld, het enige wat u doet is trappen en genieten!

  • de hotels worden langs de route voor u gereserveerd
  • uw bagage wordt vervoerd van hotel naar hotel
  • u krijgt een duidelijke routebeschrijving, veelal in het Nederlands
  • Indien u een fietsvakantie i.c.m. busreis boekt worden deze in veel gevallen begeleid door Nederlands sprekende reisleiding

Heeft u interesse in een fietsvakantie in Duitsland, een fiets vakantie in Nederland of een fietsvakantie in Oostenrijk?

Kijk hier voor het volledige aanbod Fietsvakanties van De Jong Intra vakanties of de fietsvakanties van Aktiva Tours

 

WANDELVAKANTIES

Wandelvakanties kunt u individueel doen of in een groep. De overnachtingen kunnen plaats vinden in hotels, pensions of bungalows, maar ook op campings. De afstanden zijn per wandeldag zo’n 15-20 km die in ongeveer 5-7 uur inclusief korte pauzes worden afgelegd. Wandeldagen worden afgewisseld met vrije dagen. U ontvangt gedetailleerde routebeschrijvingen en de bagage wordt van hotel naar hotel vervoerd. U kunt onderweg genieten van de mooiste landschappen en de natuur om u heen. Bij deze actieve wandelvakanties bepaalt u zelf het tempo.

Klik hier voor het complete aanbod Wandelvakanties van Aktiva Tours

 

Contactformulier