Amsterdam Schiphol Airport

VERVOER VAN/NAAR DE LUCHTHAVEN SCHIPHOL

Al jaren werken wij naar volle tevredenheid samen met airporttaxibedrijven. Zij brengen u comfortabel naar de luchthaven en weer thuis. U kunt kiezen tussen gecombineerd of individueel vervoer.

Bij individueel vervoer staat de taxi op de afgesproken tijd voor uw deur en brengt u direct naar de luchthaven. Bij terugkomst staat de taxi voor u klaar om u rechtstreeks naar huis te brengen. Geen oponthoud omdat u op andere passagiers moet wachten, maar een snelle en comfortabele reis tussen uw huisadres en de luchthaven.
Kijk hier voor de tarieven

PARKEREN OP DE LUCHTHAVEN SCHIPHOL

Schiphol Smart Parking

Central Parking

Centralparking.nl is dé valet parkeerder op Schiphol met ruime ervaring. Karel, de virtuele chauffeur op de website, is daadwerkelijk een chauffeur in de organisatie en hij is het voorbeeld van een professionele, veilige en servicegerichte chauffeur. 8 dagen parkeren incl. valet service € 120.
Het centrale parkeerterrein ligt op 7 minuten rijden van Schiphol en ligt net buiten Hoofddorp.

Hoe relaxed, je stapt voor de vertrekhal uit, zet de koffers op een karretje en hebt geen omkijken meer naar je auto. Als je terugkomt staat Karel weer met je (verwarmde) auto klaar en in de winter zijn je ruiten schoon. Je stapt in en rijdt weg. Niet wachten op de bus, op P3 naar je auto zoeken in de kou of midden in de nacht! Ideaal.

Quick Parking

HULP VOOR MINDER VALIDEN OP SCHIPHOL

U heeft een mooie vakantiereis geboekt maar bent minder valide. Heeft u hulp nodig direct vanaf het parkeerterrein, de bushalte, het NS-perron? Mail dan naar assistentie@airportcaddy.nl om een afspraak met een assistent te maken. We helpen je graag.

Uitgerust vertrekken of aankomen, gratis shuttlebus (tussen bepaalde tijden) en gratis parkeren bij het hotel.

Bespaar uzelf stress en reserveer hier een van de hotels op /bij Amsterdam Schiphol Airport.

CitizenM Hotels boutique hotel                                  Richtprijs vanaf € 90,= p.p.p.n.

Contactformulier