BRUSSEL-CHARLEROI AIRPORT

VERVOER VAN/NAAR DE LUCHTHAVEN

Al jaren werken wij naar volle tevredenheid samen met Taxibedrijf de Groen en Taxi Events. Zij brengen u comfortabel naar de luchthaven en weer thuis. U kunt kiezen tussen gecombineerd of individueel vervoer.

Bij individueel vervoer staat de taxi op de afgesproken tijd voor uw deur en brengt u direct naar de luchthaven. Bij terugkomst staat de taxi voor u klaar om u rechtstreeks naar huis te brengen. Geen oponthoud omdat u op andere passagiers moet wachten, maar een snelle en comfortabele reis tussen uw huisadres en de luchthaven. Kijk hier voor de tarieven

Brussel Charleroi Airport

Het Luchthavengebouw is groter dan de Luchthaven Rotterdam/The Hague. Keurig verzorgd, diverse incheckbalies. Er zijn restaurantjes en info-balies voordat u incheckt. Als u ingecheckt bent is er nog een restaurant en een vrij grote shop met drank/sigaretten/parfums en cadeau-artikelen. Ryanair heeft onder andere veel vluchten vanuit Charleroi Airport.

 

Deze luchthaven ligt op ongeveer 165 km vanaf Roosendaal. (Schiphol Amsterdam is ca. 125 km). Het is dus wel een stukje verder dan Brussel,wat de naam doet vermoeden. De route is prima te rijden, Roosendaal of Breda – Antwerpen- Brussel-Mechelen-Charleroi. Als je Charleroi nadert rijdt het wat minder snel door de vele rotondes. Let op dat de luchthaven met een klein vierkant bordje met vliegtuig staat aangegeven op de routeborden langs de snelweg.. Niet heel herkenbaar.

Met de trein kunt u er ook komen. check uw tijden op de site van de Belgische Spoorwegen.

PARKEREN OP DE LUCHTHAVEN

De Parking Airport . Deze bevindt zich naast de aankomst/vertrekhal. Er is ook een gedeelte in de garage waar je tegen een goedkoper tarief kunt parkeren (niet overdekt).

Parkeertarief voor 5 dagen is 65 euro.

OVERNACHTEN BIJ DE LUCHTHAVEN

Uitgerust vertrekken of aankomen, gratis shuttlebus (tussen bepaalde tijden) en gratis parkeren bij het hotel.

Bespaar uzelf stress en reserveer een van de hotels op /bij Charleroi Airport.

Van der Valk Charleroi airport hotel***sup

Ibis Budget Charleroi Hotel**sup

Contactformulier