Eindhoven Airport

 Eindhoven Airport

 VERVOER VAN/NAAR DE LUCHTHAVEN

Al jaren werken wij naar volle tevredenheid samen met Taxibedrijf de Groen. Zij brengen u comfortabel naar de luchthaven en weer thuis. U kunt kiezen tussen gecombineerd of individueel vervoer.

Bij individueel vervoer staat de taxi op de afgesproken tijd voor uw deur en brengt u direct naar de luchthaven. Bij terugkomst staat de taxi voor u klaar om u rechtstreeks naar huis te brengen. Geen oponthoud omdat u op andere passagiers moet wachten, maar een snelle en comfortabele reis tussen uw huisadres en de luchthaven. Kijk hier voor de tarieven.

PARKEREN OP DE LUCHTHAVEN

Central Parking

Centralparking.nl is dé valet parkeerder op Schiphol met ruime ervaring. Karel, de virtuele chauffeur op de website, is daadwerkelijk een chauffeur in de organisatie en hij is het voorbeeld van een professionele, veilige en servicegerichte chauffeur. 8 dagen parkeren incl.valet service € 69,50.
Het centrale parkeerterrein ligt op 7 minuten rijden van Schiphol en ligt net buiten Hoofddorp.

Hoe relaxed, je stapt voor de vertrekhal uit, zet de koffers op een karretje en hebt geen omkijken meer naar je auto. Als je terugkomt staat Karel weer met je (verwarmde) auto klaar en in de winter zijn je ruiten schoon. Je stapt in en rijdt weg. Niet wachten op de bus, op P3 naar je auto zoeken in de kou of midden in de nacht! Ideaal.

OVERNACHTEN BIJ DE LUCHTHAVEN

Uitgerust vertrekken of aankomen, gratis shuttlebus (tussen bepaalde tijden) en gratis parkeren bij het hotel.

Bespaar uzelf stress en reserveer hier een hotel op Eindhoven Airport

 

 

Contactformulier