Naturistenvakanties

Naturisten Cruises

Als cruisespecialist verzorgen wij natuurlijk ook cruises voor naturisten. Naturistencruise in het Caribisch gebied wordt in 2023 door de Carnival Pride uitgevoerd.

Maar we hebben ook Blue Cruises in Turkije.

Als je single bent en graag een naturistenreis maakt is het niet altijd eenvoudig om een reisgenoot te vinden die ook naturistisch op vakantie wilt. Om die reden heeft Natunion, de grootste organisatie op naturistisch gebied ter wereld, een Single Naturistenreis georganiseerd. Het gezelschap is internationaal. Het programma is zorgvuldig samengesteld en er gaat een Nederlandstalige gids mee. Kijk hier voor het programma.

Naturistenvakanties in Zuid Afrika met Safari

Ga eens op safari in je blootje. Maak een rondreis of verblijf tijdens je vakantie naar Zuid Afrika op de Harmony Nature farm. Een leuke reis langs de Garden Route en verblijf in Houtbay in een kleinschalige B&B.

Naturistenvakanties in de Caribbean

In ca. 9 uur vliegt u met KLM of de nieuwe TUIfly Dreamliner naar Club Orient op St.Maarten (Franse Antillen) is een prachtige plek om je vakantie door te brengen. Het eiland is verdeeld in een Frans en Nederlands gedeelte. Er staat altijd een noordoostelijke passaatwind die zorgt voor een aangename verkoeling. De beste reistijd om naar dit eiland op vakantie te gaan is tussen december en april. Een van de mooiste naaktstranden in de turquoise Caribische Zee ligt slechts enkele meters van je privé villa verwijderd. Club Orient is een “Clothing Optional”resort (bloot is niet verplicht).

Naturistenbestemmingen in Europa

Of u nu een strandvakantie of doe vakanties wilt. Wij kunnen vakanties naar allerlei bestemmingen in Europa voor u verzorgen.

Contactformulier