AUTOHUUR OP DE BESTEMMING

Voor veel bestemmingen is het leuk om een auto te huren. Heerlijk zelf gaan en staan waar u wilt en alles zelf gaan ontdekken.

Boek hier uw All-Inclusive autohuur bij SUNNY CARS


Sunny Cars biedt u een all-inclusive autohuur product in 125 landen en op meer dan 17.000 locaties wereldwijd!
All inclusive Autohuur!

  • – Onbeperkte kilometers
  • – W.A. verzekering
  • – C.D.W. verzekering
  • – T.P. diefstal verzekering
  • – Luchthaven afleverkosten
  • – Lokale belastingen

Sunny Cars biedt het No-risk garantie aan;

De No Risk Garantie is een verzekering die voor u is afgesloten bij Allianz. U verlaagt niet uw eigen risico, maar u verzekert het eigen risico: In geval van schade betaalt u het schadebedrag/eigen risico bedrag aan de lokale verhuurder. U claimt dit na afloop van de huurperiode bij Sunny Cars.

Ter plaatse proberen ze altijd u nog extra verzekeringen af te laten sluiten maar dit is echt NIET nodig, u bent optimaal verzekerd!

U kunt de auto ophalen op de luchthaven of bij uw accommodatie. Afhankelijk van de bestemming kunnen kosten in rekening worden gebracht voor accommodatie-aflevering.

Belangrijk is wel, op alle bestemmingen is een creditkaart verplicht op naam van de hoofdbestuurder.

Car del Mar Autohuur


 

Goedkoop een auto huren voor uw vakantie? Maak dan bij ons het huurauto prijsvergelijk en kies wereldwijd uit auto’s van verschillende bekende autoverhuurders!

Wij hebben voor u een zeer groot aanbod aan voertuigcategorieën, van mini en compact tot zeer luxueus! Daarbij zijn onze prijzen inclusief ongelimiteerde kilometers en geniet u altijd van de beste service. Boek uw huurauto vanaf de luchthaven en begin op ontspannen wijze aan uw vakantie

CarDelMar heeft niet alleen huurauto’s in Europa maar ook ver daarbuiten, denk bijvoorbeeld eens aan landen zoals de USA. Ook mooi is een autohuur in Australië of in Zuid-Afrika? Vooral in deze landen is het verstandig een voertuig te boeken met airconditioning of natuurlijk een aangename cabrio. Met ons ervaart u het ultieme vakantiegevoel!

_______________________________________________________________________________________________________

logo alamo

Met bijna 2.000 huurauto locaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als USA / Amerika , Canada , Nederland en Frankrijk Alamo biedt u een huurauto tegen een scherpe prijs, met een optimale service en auto’s die maximaal 9 maanden oud zijn. Zoekt u een personenauto in Italie , een SUV in Canada , een minivan in de USA , of een cabrio in Portugal, dan bent u bij Alamo aan het juiste adres!

 

 

Contactformulier