AIDA CRUISES

DE DUITSE REDERIJ AIDA CRUISES

Een cruise met de Duitse rederij AIDA Cruises is de ideale combinatie van sportieve inspanning en zalige ontspanning. De elf eigenzinnige schepen van de rederij verwelkomen elke gast met de sprankelende ogen en felrode lippen op de boeg Aida Cruises met haar 11 schepen van verschillende grootte heeft een uniek concept. . De kunstenaar Feliks Büttner heeft de markante lippen, sprankelende ogen en golven op de boeg van de AIDA schepen ontworpen.
De stijl van Aida Cruises sluit nog het meeste aan bij Club Med: perfect verzorgd, kwaliteit, semi all-inclusive cruise met schitterende faciliteiten.

Het nieuwste schip AIDA Prima, wat in april 2016 in de vaart is genomen, heeft voor 75% balkonhutten en 18 dekken. Dit is een nieuwe manier van cruisen. AIDA Prima vertrekt vanaf Rotterdam en maakt een 7-daagse stedencruise. (elke donderdagavond)
De route is Parijs (Le Havre) Brussel (Zeebrugge) Hamburg, Londen, Southampton
Er is een Beach Club (zwemparadijs) dat overdekt is met een UV doorlatend dak. Hier worden ook poolparties gegeven!

 

DE ROUTES

VLOOT

•AIDAaura
•AIDAbella
•AIDAblu
•AIDAcosma
•AIDAdiva
•AIDAluna
•AIDAmar
•AIDAnova
•AIDAperla
•AIDAprima
•AIDAsol
•AIDAstella
•AIDAvita

Wat betreft de aankleding zijn de cruiseschepen van Aida Cruises ook onderscheidend. Het interieur van de schepen is verfrissend, zowel de lounges als de hutten zijn met gebruik van opvallende kleuren ingericht.
De lounges zijn modern en zelfs de bierstube naar Duitse traditie heeft van Aida een redelijk moderne aankleding gekregen.

ETEN EN DRINKEN AAN BOORD

Clubcruises met een semi all-inclusive verzorging met alle maaltijden in buffetvorm waarbij tafelwijn, bier en frisdranken zijn inbegrepen! Voor een à la carte diner kan men (met bijbetaling) in het specialiteitenrestaurant terecht
AIDA Cruises biedt u een gevarieerde gastronomische ervaring. De nadruk ligt vaak op gezonde maaltijden, light producten en powerfood. Vaste kledingadviezen of dinertijden zijn niet van toepassing. In de ruime buffetrestaurants bent u elk moment van de dag welkom en kiest u zelf waar u wilt zitten. Het aanbod is enorm en u kunt het zo gek niet bedenken. Geen standaard buffet maar restaurant met showcooking, thema-avonden). Tafelwijn, bier en frisdrank (tijdens de buffetten) zijn inbegrepen in de prijs.
Wanneer u wilt dineren in het à la carte restaurant Rossini, betaalt u een kleine toeslag. Voor een extra bijzonder etentje kunt u tegen een toeslag een tafel reserveren in een van de specialiteitenrestaurants met bediening, zoals de sushibar of het Buffalo Steakhouse, (reservering aanbevolen).

SFEER AAN BOORD

Aan boord heerst een informele sfeer en de rederij biedt veel sportmogelijkheden, zowel op het schip als aan wal. Sportief en ongedwongen, zo kunt u de rederij AIDA Cruises het best omschrijven.

U zult dan ook geen gala-avonden meemaken bij deze Duitse rederij die aan boord Duits en Engels als voertaal hanteren. De sportiviteit komt tot uiting met de uitgebreide fitnessfaciliteiten inclusief lessen als spinning, conditietraining, basket- of volleybal, golf en nordic walking. Een introductie met de duiksport wordt verzorgd door een professionele duikinstructeur, en aansluitend kunt u mee met de bijzondere duikexcursies. De excursies van Aida bevatten sportieve elementen en zijn innovatief. Ervaar bijvoorbeeld een bestemming eens per fiets in plaats van per touringcar!
AIDA heeft eigen fietsen aan boord en er worden begeleide fietsexcursies georganiseerd. Ook zijn segways en elektrische fietsen aanwezig. U kunt onder leiding van hiking gidsen op pad en SUP (Stand Up Peddling) is mogelijk.

Faciliteiten

Het Theatrium, een combinatie van theater, bars en atrium, biedt topklasse entertainment en spectaculaire shows. De nieuwste schepen hebben zelfs een Brauhaus aan boord, een bierbrouwerij, waar al naar gelang het jaargetijde speciale biertjes worden gebrouwen. Zalige ontspanning vindt u in de Body & Soul Spa.
Aan boord van de schepen van AIDA is van alles te beleven, ook voor de jonge gasten. Terwijl zij lekker knutselen, op ‘boordsafari’ gaan met de AIDA Kids Club of dansen in de minidisco, hebben hun ouders alle tijd voor elkaar. Voor de oudere kinderen is er een Teens Crew opgezet. Hier kunnen zij leuke games spelen.

Uw hut, suite, stateroom of cabin.

De hutten zijn zowel qua comfort als qua prijs aantrekkelijk voor gezinnen. Voor kinderen, die samen met de ouders een hut delen, zijn er zeer aantrekkelijke kortingen. Een uitstekende keuze voor sportieve stellen, alleenreizende en families met kinderen in een Duitstalige omgeving.

FOOIEN

Fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen.

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
AIDA CRUISES AIDA CRUISES AIDA CRUISES AIDA CRUISES AIDA CRUISES AIDA CRUISES AIDA CRUISES