Azamara Club Cruises

Bekijk alle cruises met Azamara Club Cruises

Vloot

Azamara Club Cruises neemt een speciale plaats in tussen de luxe cruiseschepen. De intieme, identieke schepen Azamara Journey, Azamara Quest en de Azamara Pursuit die plaats bieden aan 690 passagiers, zijn middelgroot, zeer luxueus en bieden een uitmuntende service en een sublieme keuken.De uitgebreide Spafaciliteiten zijn een bron van welbevinden.

Eten en drinken aan boord

Naast een hoofdrestaurant, waar in één open zitting gedineerd wordt, zijn er twee specialiteiten restaurants waar u, afhankelijk van de accommodatie die u boekt, 1 of 2 avonden kunt dineren.
Bij Azamara zijn tijdens de middag-en avondmaaltijd huiswijnen inbegrepen en koffie , thee, water en frisdranken gedurende de gehele dag inclusief.

Men kent aan boord een informeel kledingvoorschrift.

Klasse en Type SchepenUpper premium,middelgrote schepenMede-passagiersAmerikanen, Engelsen, Australiërs
Doelgroep40+ mature couples & singles.Fooieninbegrepen
Eten en DrinkenOpen zitting hoofdrestaurant, buffetrestaurant. Specialiteitenrestaurants tegen toeslag (gratis voor passagiers in suite)Faciliteiten voor kinderengeen
Entertainmentbescheiden entertainmentprogrammaInbegrepen in de cruiseSoftdrinks,wijn en bier bij lunch en diner.
Shuttles in meeste havens
KledingvoorschriftSmart casual, geen formele avondenVoertaalEngels

Sfeer aan boord

Op de Azamara Club Cruise staat ontspanning, luxe en cruisen in een intieme sfeer centraal. Er zijn geen formele avonden aan boord. De focus is met name op kwalitatief hoogstaande en meer exclusieve excursies onder leiding van zgn. ‘Excursie Experts’, welke perfect aansluiten op de totale cruise belevenis. Azamara Club Cruises heeft veel overnights in kleinere havens zodat u de bestemming nog beter kunt leren kennen, van het nachtleven kunt genieten, of kunt gaan golfen. Vaak zijn er ook avondprogramma’s in de stad zoals Ballet, Opera etc.

Faciliteiten

Er wordt veel nadruk gelegd op gezondheid en ontspanning en de Spa faciliteiten zijn er ook naar. Suite-gasten kunnen van bepaalde behandelingen in de privacy van hun suite gebruik maken. Daarnaast is er een relax ruimte buiten en een salon, waar acupunctuur- en schoonheidsbehandelingen worden geboden.

Uw hut, suite, stateroom of cabin

Alle hutten en suites beschikken over butler service. In de hutten treft u nieuwe bedden en beddengoed van topkwaliteit aan, een flatscreen tv en internetaansluiting. Net dat beetje extra vormen de verse bloemen, vers fruit, de Elemis toiletartikelen, de katoenen badjassen en badslippers.

FOOIEN

Inbegrepen in de reissom.

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
Azamara Club Cruises Azamara Club Cruises Azamara Club Cruises Azamara Club Cruises Azamara Club Cruises Azamara Club Cruises Azamara Club Cruises Azamara Club Cruises