CELEBRITY CRUISES

logocelebrity

 

 

 

 

 

 

Klasse en Type SchepenSportieve en ontspannen zeilcruisesMede-passagiersAmerikanen,internationaal.
Doelgroep40+ well travelled couplesFooienFooien worden aan boord voldaan. Een bedrag van $ 12 p.p.p.d. wordt automatisch op uw boordrekening bijgeschreven
Eten en DrinkenOpen seating in het restaurant.Zéér fijne keuken, goede wijnkaart.Faciliteiten voor kinderenDe minimumleeftijd is 24 maanden. Windstar biedt geen kinderfaciliteiten en is niet op kinderen ingesteld
EntertainmentInformeel en ontspannen avondprogramma.Inbegrepen in de cruiseNon-alcoholische dranken inbegrepen. Speciale (alcoholische) drankenpakketten aan boord bij te boeken
KledingvoorschriftNo tie (stropdas) politiek aan boord. Geen formele avonden aan boord.VoertaalEngels

Klik hier voor alle afvaarten van Celebrity Cruises

Een cruise met deze Amerikaanse rederij met Europese uitstraling belooft exotische bestemmingen, luxe interieurs en een unieke ‘lifestyle’ aan boord.

De prachtig ingerichte schepen en de bijzonder goede service zorgen ervoor dat u van ieder moment kan genieten.

Geniet van de behandelingen in de luxe Aqua Spa

Uitmuntende keuken, spannende kunstveilingen en lezingen over uiteenlopende onderwerpen

De ‘Century-klasse’ schepen beschikken over voortreffelijk ingerichte suites en hutten waar verfijning en moderne voorzieningen hand in hand gaan.
De ‘Millenium-klasse’ schepen stralen daarbovenop een adembenemende elegantie uit : glazen liften met weidse uitzichten over zee, restaurants met twee verdiepingen en een heel dek gewijd aan gezondheid en fitness.
De ‘Solstice-klasse’behoren tot de meest geperfectioneerde ooit.
Een USP van deze rederije is de Celebrity iLounge, het eerste erkende Apple-verkooppunt in de cruisesector

Tien restaurants waaronder ‘Qsine” als eerste varend restaurant met een menu- en wijnkaart in de vorm van een iPad.

“Lawn Club”met 2.150 m2 vers gemaaid gras

Inspirerend Celebrity Life programma

‘Extend your stay’ richt zich onder meer naar gasten die pas later op de dag een terugvlucht hebben. De gasten mogen tot 9 uur de hut behouden. Bovendien mag u genieten van een aantal van de scheepsvoorzieningen tot 90 minuten voor het schip afvaart.

Dit pakket is te boeken bij de Guest Relations desk aan boord van het schip. Prijs voor volwassenen USD 59 /kinderen vanaf 3 – 12 betalen USD 29,50.

Het kleinste schip van de rederij ‘Celebrity Xpedition’, spreekt de avontuurlijke reiziger aan die op zoek is naar een alternatieve cruise ervaring. Het schip vaart het hele jaar door naar de ongerepte Galapagos eilanden, die de inspiratiebron vormen voor de attracties aan boord; de Discovery Lounge, Blue Finch Bar en Darwin’s Restaurant. Het schip, ontworpen om ecologisch verantwoorde luxe te bieden, biedt ook een knusheid die alleen maar aangetroffen wordt op schepen die amper 98 gasten aan boord nemen. Tijdens een cruise naar de Galapagos brengt u veel tijd door met sightseeing en relaxen op de buitendekken. De ‘Celebrity Xpedition’ pronkt met een enorme dekruimte, waarvan grote delen met teak zijn bekleed en van bijpassende ligstoelen zijn voorzien. Excursies aan land, bereikt met zodiacs, worden in kleine groepjes onder leiding van ervaren gidsen gemaakt.

 

Klik hier voor algemene informatie over de cruiseschepen van Celebrity Cruises en de afvaarten.

 

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE