COSTA CRUISES

Costa Cruises is een rederij die continu vernieuwt. De Italiaanse stijl en passie blijft echter een constante factor. De gastronomie, het entertainment, de service en de vele faciliteiten aan boord zijn uitnodigend voor iedereen. Tegenwoordig gaan steeds meer gezinnen met hun kinderen op cruise omdat het de idéale vakantie is zowel voor de (groot)ouders als voor de (klein)kinderen. Daarom beschikken de schepen over een groot aantal 3- en 4-persoons binnen- en buitenhutten. Hutten met een verbindingsdeur zijn ook mogelijk. Om de ouders niet te vergeten, zijn op de nieuwe schepen zelfs 70% van de hutten voorzien van een eigen balkon.

Costa is een heel kindvriendelijke rederij met veel kinderfaciliteiten en aantrekkelijke kindertarieven.

 

DE ROUTES

De cruiseschepen zijn duidelijk herkenbaar aan de gele schoorsteen met de blauwe C erop. In de zomer varen de schepen interessante routes in Noord- en Zuid-Europa, terwijl de vloot in de wintermaanden over warmer oorden wordt verdeeld. Voor beginnende cruisers die het voorzichtig willen proberen, heeft Costa een grote keus aan 4-daagse cruises.

VLOOT

  • Costa Deliziosa
  • Costa Diadema
  • Costa Fascinosa
  • Costa Favolosa
  • Costa Firenze
  • Costa Fortuna
  • Costa Luminosa
  • Costa Magica
  • Costa Pacifica
  • Costa Smeralda
  • Costa Toscana
  • Costa Victoria

Onder de naam neoCollection biedt Costa sinds 2014 het ‘slow cruising’ concept aan. De wat kleinere neoCollection schepen bieden een authentieke ervaring met als belangrijkste kenmerken exclusievere routes en meer tijd op de bestemming. De kinderfaciliteiten op deze schepen zijn beperkt, waardoor ze wat minder geschikt zijn voor families met kinderen.

Costa NeoCollection

 • Costa neoRiviera
 • Costa neoRomantica

ETEN EN DRINKEN AAN BOORD

U kunt kiezen uit meerdere restaurants zoals Lido Stella del Sud (zonnedek), Brasserie Teodor, ijssalon, Japans restaurant Teppanyaki, Italiaans restaurant Pizzeria.
Corono Blue (any time eten) en de Bierstuben en Chocolade bar

 

SFEER AAN BOORD

Costa is een kindvriendelijke rederij. Aan boord hoeft de hele familie zich geen moment te vervelen. Costa heeft speciale kidsclubs en leuke kinderprogramma’s voor iedere dag. Met het Fun@Sea programma worden de hele dag door uitzonderlijke activiteiten georganiseerd voor kinderen en tieners van 3 tot 17 jaar. In de restaurants is een speciaal kindermenu samengesteld en er worden thema-avonden speciaal voor kinderen georganiseerd. Geniet als ouders van een romantisch diner, terwijl ook uw kleine de avond van zijn leven heeft!

FACILITEITEN

Grand-prix-simulator Star Laser”: een ruimte boordevol laser games

Samsara Spa van 3 verdiepingen

Mini-club (3-6 jaar), Maxi-club (7-11 jaar), Teen junior Club (12-14 jaar) en Teen Club (15-17 jaar)

Special voor kids:

Prinses voor 1 dag Ze gaan naar de manicure, kapster, krijgen een prinsessenjurk die ze de hele dag aan mogen en lopen mee in een modeshow.

Kapitein voor 1 dag. Jongetjes mogen op stap met de kapitein, leren over kompas, nautische vlag, en krijgen een captains dinner. Afhankelijk van het pakket krijgen ze een captainspet of de gehele outfit.

UW HUT, SUITE, STATEROOM OF CABIN

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden.
BASIC – DE VRIJHEID OM TE KIEZEN

Voor degenen die een eenvoudige maar inspirerende reiservaring willen, biedt het Basic-tarief de mogelijkheid om hun vakantie aan boord te personaliseren door de diensten te kiezen die het dichtst bij uw wensen liggen.

TOTAL COMFORT – ONBEPERKTE ONTSPANNING

Voor degenen die willen genieten van een volledig ontspannen vakantie, biedt het Total Comfort-tarief vele voordelen, waaronder een ontbijt en een gratis 24 uur per dag service in de hut (in Premium), een drankenpakket dat op elk moment van de dag geldig is: Brindiamo in Total Comfort Premium en Pranzo & Cena in Total Comfort Classic.

Het Total Comfort-tarief omvat binnenhutten, buitenhutten, balkonhutten, hutten met zeezicht en terras, mini suites en Samsara hutten, in Premium of Classic volgens de gekozen hutcategorie.

DELUXE – HET BESTE VAN EEN CRUISE

Voor wie het beste wil en in suites reist, biedt het Deluxe-tarief exclusieve diensten, privileges en behandelingen, waaronder: voorrang bij het in- en ontschepen, een speciaal Clubrestaurant, een butler, toegang tot wellnesszones en een drankenpakket verrijkt met een uitstekende keuze aan likeuren en champagne en ook het Intenditore drankenpakket!

Het Deluxe-tarief is gekoppeld aan suites en Samsara suites.

FOOIEN

De fooien kun je bij Costa Cruises vooraf of aan boord voldoen. Als je de fooien aan boord wilt betalen betaal je in US dollars. Als je vooraf betaalt betaal je € 10 per persoon per nacht

Kinderen t/m 17 jaar betalen € 5 per persoon per nacht, Voor kinderen jonger dan 6 jaar is het gratis.  Het bedrag is vastgesteld op het tijdstip van publicatie van de brochure en is onderhevig aan wijzigingen.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
COSTA CRUISES COSTA CRUISES COSTA CRUISES COSTA CRUISES COSTA CRUISES COSTA CRUISES COSTA CRUISES COSTA CRUISES