Cruisen met Club Med 2

Welkom aan boord van de Club Med 2! Scheep in op deze majusteuze vijfmaster en ontdek nieuwe aanleghavens in Noord-Europa, de Baltische Zee en de Middellandse Zee? Laat u meevoeren naar Ierland en Schotland? Ontdek het mooiste van Noorwegen: fjorden, charmante vissershavens…? Neem de tijd om de omgeving te ontdekken met excursies* naar bijvoorbeeld legendarisch St. Petersburg? Tijdens onze ‘minicircuits’ (rondreizen met Franstalige begeleiding) ontdekt u voor of na uw cruise in enkele dagen Moskou of Polen? Dankzij de minicruises met de Club Med 2 ontdekt u in een paar dagen de mooiste steden.

 

DE ROUTES

Dit prachtige cruiseschip legt ’s winters aan bij verschillende eilanden in het Caribisch Gebied en de Zuid-Amerikaanse kust, ’s zomers vaart de Club Med 2 in de Middellandse Zee en Scandinavië.

DE VLOOT

CLUB MED 2

ETEN EN DRINKEN AAN BOORD

Op het zeilschip kunt u uzelf van alle gemakken voorzien en uiteraard geniet u van de beste all inclusive cruise vakantie. Alle snacks en drankjes zijn inclusief, evenals een heerlijk ontbijt, lunch en een geweldig avondmaal.

Heerlijke gerechten zo veel u wilt

  • 2 gastronomische restaurants
  • Verfijnde gerechten die in buffetvorm of à la carte met “Grands Crus*” kaart worden aangeboden
  • Vrije tafelschikking in het restaurant
  • Snacks en drankjes om de hele dag en avond onbeperkt van te genieten
  • Tea time, iedere dag vanaf 16.30 op het achtersteven

SFEER AAN BOORD

Kinderen zijn welkom vanaf 8 jaar, er is geen kinderopvang.
De Club Med 2 is toegankelijk via een valreepstrap die uit 40 treden over een lengte van 4,5 meter bestaat.
De watersporthal wordt geopend afhankelijk van de weersomstandigheden en de lokale autoriteiten. De watersporten zijn niet beschikbaar wanneer de boot is aangemeerd aan de kade.

De Club Med-sfeer, een GO-team (animatieteam van Club Med) dat altijd voor u klaar staat.

FACILITEITEN

In de fitnessruimte kunt u aan krachttraining, ontspanning, yoga, pilates en rustige gymnastiek oefeningen meedoen. Op het achterdek ligt het watersportcentrum met een ruim aanbod voor de beginnende en gevorderde watersportfanaat. U kunt hier op eigen gelegenheid gebruik maken van de sportfaciliteiten of les krijgen in windsurfen, waterskiën, kajakken.Zoals U gewend bent van Club Med, zijn ook deze activiteiten in de prijs zijn inbegrepen.

De Club Med Spa* by CARITA biedt gemoedsrust en welzijn. Behandelingen zijn tegen betaling.

UW HUT,SUITE, STATEROOM OF CABIN

Het stijlvolle comfort en elegante design is kenmerkend voor dit unieke cruiseschip met onder meer een Rederssuite van 40 m² en 10 nieuwe Suites van 36 m². Ruime hutten, allen met zeezicht

FOOIEN

Zijn inbegrepen

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
Cruisen met Club Med 2 Cruisen met Club Med 2 Cruisen met Club Med 2 Cruisen met Club Med 2 Cruisen met Club Med 2 Cruisen met Club Med 2