CUNARD

Cunard opgericht in 1840 heeft vandaag de dag een jonge vloot met drie schitterende Cunard Queens, de Queen Mary 2, de Queen Victoria en de Queen Elizabeth. De schepen bieden een perfecte mix van tijdloze elegantie en hedendaagse gratie. De schepen zijn stijlvol ingericht met marmer en hout en stralen een absolute Britse sfeer en elegantie uit.

DE ROUTES

Schepen verplaatsen zich aan het einde van een vaarseizoen van het ene gebied naar het andere (repositioning).

Eénmaal in uw leven moet je toch die legendarische en vooral klassieke overtocht van de Atlantische Oceaan hebben gemaakt, de transatlantische overtocht. U bezoekt meerdere landen, steden en zelfs werelddelen! Tijdens de dagen op zee heeft u natuurlijk genoeg tijd om heerlijk uit te rusten en lekker in het zonnetje op het dek van uw schip te vertoeven of gebruik te maken van de vele faciliteiten aan boord

Twee routes worden hier transatlantisch bevaren:

De klassieke “Noorderlijke route” wordt gevaren door de legendarische Queen Elizabeth 2. Vertrek vanuit Southampton met een zeer spectaculaire aankomst in New-York of visa versa. De skyline van Manhattan, opdoemend uit de ochtendmist wanneer u New York binnen vaart, is een herinnering welke u dan ook altijd bij zal blijven

De “Zuidelijke route” wordt meer gebruikt door de conventionele cruiseschepen, die zich repositioneren via deze Zuidelijke Route. Meestal vanuit Miami of Fort Lauderdale naar Lissabon of Barcelona of vica versa. Deze schepen komen in maart/april/mei naar Europa en gaan vervolgens in September/oktober/november terug naar de Carabbean.

DE VLOOT

  • Queen Elizabeth
  • Queen Mary 2
  • Queen Victoria

ETEN EN DRINKEN AAN BOORD

Aan boord vindt u vele bars en lounges en natuurlijk een echte Engelse pub.

Cunard staat garant voor hoogstaande culinaire genoegens. Afhankelijk van de gekozen hut accommodatie vindt het diner plaats in één van de toegewezen hoofdrestaurants. Daarnaast kunt u kiezen uit één van de specialiteitenrestaurants (tegen bijbetaling), zoals een Aziatisch of Italiaans restaurant.

Typische Britse stijl en elegantie, traditionele standaards en de legendarische White Star Service die passagiers steeds weten te appreciëren.

SFEER AAN BOORD

Aan boord zal u de geraffineerde en elegante sfeer van een meer gracieus tijdperk ontdekken in combinatie met de meest moderne nieuwigheden. Ook het entertainment op de schepen van Cunard is traditioneel, U kunt genieten van shows in West End-stijl en formele gala-avonden. Wonderbaarlijke, unieke samenkomstgelegenheden waar festiviteiten nooit ver weg zijn. Een opwindende wereld op zich zelf; van stimulerende gesprekken met gelijkgestemde zielen tot glamoureuze evenementen en entertainment op wereldniveau.

FACILITEITEN

Twee zwembaden, ligbedden met handdoeken, jacuzzi’s, diverse bars en lounges, theater, casino, internetruimte, winkels, spa.

Drie restaurants (toewijzing afhankelijk van de gekozen hutcategorie), 2 specialiteitenrestaurants (toeslag), buffetrestaurant, grill.

 

UW HUT , SUITE, STATEROOM OF CABIN

Stijlvolle, moderne accommodaties, van comfortabele kajuiten tot de meest luxueuze Queens Grill & Princess Grill suites.

Fooien

Fooien ca. $11,50 – $13,50 p.p. per dag automatisch op de boordrekening bijgeschreven.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
CUNARD CUNARD CUNARD CUNARD CUNARD CUNARD CUNARD CUNARD