fred olsen cruise lines

Klik hier voor alle afvaarten.Wij helpen u graag om de cruise te vinden die bij u past.

De naam Fred. Olsen is een begrip in de cruisewereld. Het van oorsprong Noorse familiebedrijf dat opgericht werd in 1848 hecht grote waarde aan gastvrijheid en persoonlijke benadering. Hun schepen zijn niet te groot en niet te klein; van alle gemakken voorzien maar toch intiem. U zult zich aan boord direct thuis voelen, niet in de laatste plaats door de vriendelijke bemanning. De slagzin van Fred. Olsen Cruise Lines, “It’s all about the people”, is geen loze kreet. Het is de voornaamste reden dat veel mensen jaar na jaar opnieuw voor Fred. Olsen kiezen. Elke cruise is uniek en altijd kunt u rekenen op een uitgelezen combinatie van rustgevende zeedagen en inspirerende aanloophavens. Dat is “thuiskomen, overal ter wereld”!

De schepen zijn geheel ingericht naar de maatstaven van Fred. Olsen Cruise Lines, dat wil zeggen; Samen met de ongekende service en uitstekende keuken, is het reden voor veel passagiers om steeds weer voor.

De schepen van Fred. Olsen Cruise Lines beschikken over een mooie, stijlvolle inrichting, comfortabele tapijten en veel voorzieningen zoals zwembad ,sauna’s en een aantal uitnodigende bars en lounges. Ga voor of na het diner langs in de Observatory Lounge en probeer eens een typisch Engels aperitief. De Afternoon Tea is zeer populair. En ieder Fred. Olsen schip beschikt over een gezellig Engelse pub, een schitterende bibliotheek en een mooie kaartkamer.

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
fred olsen cruise lines fred olsen cruise lines fred olsen cruise lines fred olsen cruise lines