HAWAII

H A W A I I

Hawaï is nog steeds de ultieme eilandengroep als het om relaxen gaat, maar Honolulu laat de bruisende kant zien. Met één van de beroemdste stranden van de wereld, Waikiki Beach, volop musea en nachtleven is hier genoeg te doen.

Een cruise naar Hawaii is de perfecte combinatie van ontspanning, cultuur, natuur en strand .De cruise wordt als een rondreis aangeboden vanuit San Diego Californië en Kan ook worden geboekt in combinatie met Tahiti en de Markiezen.

Volg een cursus Hula-dansen of Lei’s maken van bloemen. Onder Hawaiianen worden lei’s gedragen bij officiële ceremonies, verjaardagen, examens, trouwerijen, begrafenissen en pensioneringen. Op 1 mei vieren ze zelfs Lei Day

Kona staat synoniem voor de wereldberoemde Kona Koffie. Deze groeit op 250 tot 800 meter hoogte op hellingen van Mount Hualalai en Mauna Loa. Ook snorkelen en duiken is hier prachtig. Een topper is een snorkeltrip naar Turtle Beach.

Zwarte stranden, vele winkeltjes, restaurantjes en terrasjes (Kona Koffie). Dit gebied is een van de meest extravagante vakantiecentra van de staat.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE