Kaapverdië- de benedenwindse eilanden

De Benedenwindse eilanden van Kaapverdië.

Fogo – Bezoek de Vulkaan Pico de Fogo met een hoogte van ruim 2.829 meter (het hoogste punt van de eilandengroep. Een Eldorado voor de actieve wandelaar.

Santiago – Het grootste eiland van de archipel met de hoofdstad Praia, dát is Santiago! Bezoek de lokale groentemarkt, de rum fabriek of trek de binnenlanden in en geniet van het ruige berglandschap.

Maio – Het toerisme staat in Maio nog in de kinderschoenen. Sla Maio dan ook zeker niet over wanneer je op zoek bent naar de traditionele Kaapverdiaanse levensstijl!

Brava – Brava is het kleinst bewoonde eiland van Kaapverdië en alleen te bereiken per boot: de Fast Ferry Kriola. Deze ferry vaart op een neer tussen Brava- Fogo en Praia Santiago. Brava is authentiek, ruig en beschikt over bergen en dalen, omringd door de Atlantische Oceaan. Ook wordt Brava het bloemeneiland genoemd: een paradijs voor de wandelaars en hikers!

LEUK! Op Brava vind je een bijzonder vriendelijk bevolking met een authentieke levensstijl. Regelmatig kom je vrouwen tegen met grote bakken vol met koopwaar op hun hoofd. Vis, brood, groenten en soms ook kleding worden op deze wijze verkocht.
GOED OM TE WETEN: Wij kunnen voor onze klanten een klein familiehotel reserveren, met 3 kamers, allen met balkon dat een prachtig panorama uitzicht biedt op de omgeving!

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE