Kaapverdië hotel RIU Touareg

Hotel RIU Touareg

Uiteraard konden wij deze heerlijke eilanden ook niet weerstaan en dus stapten we in het vliegtuig richting het droomhotel Touareg. Of we er spijt van hebben gehad? Geen seconde!

Na een vlucht van zo’n 5 uur en 50 minuten landden we op de luchthaven van Boa Vista. De transfer van de luchthaven naar onze accommodatie duurde ongeveer een half uur en we kwamen er al snel achter dat er op Boa Vista maar een aantal verharde wegen zijn. De rest is gemaakt van kiezels.. Spannend!

GOED OM TE WETEN: Een taxi kost voor elke rit die je op het eiland maakt €30,-. Er zijn geen meters aanwezig.

Tijdens deze vakantie verbleven wij in het ‘adults only’ gedeelte van Hotel Touareg. Een echte aanrader! Het heeft een eigen zwembad, gezellige poolbar met heerlijke loungemuziek, gratis WIFI én fijne tweepersoons loungebedden met dikke kussens (inclusief een baldakijn voor de nodige schaduw!).

Alleen de ‘Adults only gasten’ mogen gebruik maken van IMUHAGH, het gourmet restaurant op het complex. Helemaal niets mis mee: heerlijke wijn en een ontzettend goed a la carte menu mét prima bediening. Om de dag werd er rond het middaguur een champagneparty gehouden en zo werden er regelmatig bubbels gedronken onder het genot van een live band met dansers.

TIP: Vergeet bij aankomst niet te reserveren voor één van de specialiteitenrestaurants!

Ben je toch met je kinderen op vakantie, of hou je zelf ook wel van de nodige animatie? Ook daar biedt Hotel Touareg een oplossing voor! Op het complex is namelijk een animatieteam aanwezig, dat er voor zorgt dat je je nooit hoeft te vervelen!

In voor wat actie? Ook dat is mogelijk! Van scubadiving tot quadrijden en van shuffleboarden tot fitness, jij vermaakt je wel!
Of toch net iets meer zin in wat rust en stilte? Prima, hoor! De Spa van het hotel is namelijk van hoog niveau en biedt diverse massages aan! (30 minuten voor €35,-). Na een rustgevende massage toe aan wat winkeltje? Ook geen probleem! Het hotel beschikt over leuke winkels met fijne kleding, goede tassen, leuke souvenirs en ook benodigdheden als bijvoorbeeld zonnebrand en/of strandbenodigdheden.

TIP: Benieuwd naar de andere eilanden van Cabo Verde? Een (vlieg)excursie is te maken vanuit Sal én Boa Vista naar Santiago en Fogo. (€ 249 voor één dag)

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE