MAHARAJAS EXPRESS INDIA

India is een spoorwegland pur sang. Per dag vervoeren 11.000 treinen 13 miljoen passagiers over 108.000 kilometer rails. Reizen met luxe privé-treinen in India is erg populair geworden. Het is immers een uitstekende manier om dit fascinerende land te verkennen zonder in te leveren op comfort en gemak.In navolging van de bekende Palace on Wheels startte in 2010 de Maharajas’ Express. Deze nieuwgebouwde trein is zonder meer de meest luxe trein van India. Voorzien van de modernste technieken biedt deze trein faciliteiten die je gewoonlijk alleen in 5-sterren hotels aantreft. De compartiment en suites zijn ruim en smaakvol ingericht en beschikken elk over een badkamer met douche en toilet. De twee restaurant-rijtuigen en de bars weerspiegelen de charme van de klassieke Indiase cultuur. Zo reist u op koninklijke wijze van de ene bezienswaardigheid naar de andere in dit voormalige rijk van maharadja’s en moghuls.Alle maaltijden, excursies en entreegelden voor monumenten en culturele bezienswaardigheden zijn inbegrepen. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en genieten van een vorstelijke ervaring.

 

De reizen

U kunt kiezen uit 5 verschillende rondreizen van 4 of 8 dagen door Noord-India.

The Indian Splendour: 8 dagen, Delhi – Mumbai (met Agra, Jaipur, Jodhpur en Balasinor)
The Hertiage of India: 8 dagen, Mumbai – Delhi (met Ajanta, Udaipur, Bikaner en Jaipur)
Treasures of India: 4 dagen, Delhi – Delhi (met Agra, Ranthambore en Jaipur)
Gems of India: 4 dagen, Delhi – Delhi (met Agra, Ranthambore en Jaipur)The Indian Panorama: 8 dagen, Delhi – Delhi (met Jaipur, Agra, Gwalior, Khajuraho en Varanasi)

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
MAHARAJAS EXPRESS INDIA MAHARAJAS EXPRESS INDIA MAHARAJAS EXPRESS INDIA MAHARAJAS EXPRESS INDIA MAHARAJAS EXPRESS INDIA MAHARAJAS EXPRESS INDIA MAHARAJAS EXPRESS INDIA MAHARAJAS EXPRESS INDIA