huwelijksreis MAURITIUS

Een tropisch paradijs in de Indische Oceaan, ten oosten van Afrika staat vooral bekend als honeymoonbestemming. Het eiland kent ook een rijk verleden. Je vindt hier parelwitte zandstranden en een helderblauwe zee. Het binnenland is groen. Bezoek de vulkaankrater In Curepipe, de Botanische tuin Pamplemousses Garden en de suiker- en ananasplantages.

De Nederlanders probeerden als eerste het eiland te koloniseren in 1598 en noemden het naar Prince Maurice Van Nassau. Zij waren er indertijd verantwoordelijk voor dat de bekende “Dodo vogel”werd uitgeroeid. Onze “eigen Prins Maurits en Prinses Marilene brachten hier hun huwelijksreis door in hotel Le Prince Maurice,

Je vliegt met Air Mauritius of Air France met een overstap in Parijs in ca. 14 uur naar Mauritius.

Mauritius kun je boeken als strandvakantie, maar ook bijvoorbeeld als verlenging van een reis door Zuid-Afrika. Mauritius heeft een groot aantal luxe hotels , waaronder 3 RIU hotels, RIU Coral, RIU Creole en RIU Le Morne, gelegen aan de prachtige stranden en zo kan het zijn dat je elke ochtend van je vakantie wakker wordt met uitzicht op de oceaan en een fruitsapje. De meeste hotels hebben zelfs een infinity pool.

Al vanaf € 50 euro per dag huur je een auto inclusief alle verzekeringen.

Bezoek de Seven coloured Earths. Een bijzonder natuurverschijnsel van verschillende kleuren aarde, ga naar de botanische tuin van Pamplemousses en geniet van de gezelligheid in de hoofdstad Port Louis. De 556 meter hoge berg Morne Brabant is vanaf vele plekken op het eiland te bewonderen. Op Mauritius rijdt men links!
De West-en Zuidkust is de juiste plek voor de golfliefhebber en de kitesurfer

Ook trouwen op dit prachtige  eiland is erg in trek. Vaak krijgt de bruid een aantrekkelijke korting.  Vraag voor een uitgebreide offerte ons persoonlijk advies.

Club Med heeft een prachtig resort op dit eiland. La Plantation d’Albion. Een heerlijke sportieve vakantie met het gezin of met z’n 2en.

De beste reistijd om dit eiland te bezoeken is november tot mei. In de periode december tot begin maart kunnen er tropische stormen (moesson) heersen.Grand Baie is een leuke plaats aan de noordkust. Hier is de temperatuur ook altijd wat hoger dan in de lager geleden gebieden.

Wellness&Spa vakanties op Mauritius

Golfen in Mauritius

Cruises naar Mauritius

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
huwelijksreis MAURITIUS huwelijksreis MAURITIUS huwelijksreis MAURITIUS huwelijksreis MAURITIUS huwelijksreis MAURITIUS