MSC Cruises

De comfortabele schepen van deze gastvrije en kindvriendelijke Italiaanse rederij biedt fascinerende vaarroutes het hele jaar door. De schepen bevaren de Middellandse zee & Griekse Eilanden en Noord Europa met een gevarieerde Europese keuken tegen uitermate betaalbare prijzen. In deze winter gaan de Divina en Musica  ook varen in de Caribbean.

DE ROUTES

Middellandse zee

Noord Europa

Caribbean, Cuba en Franse Antillen

Dubai, Abu Dhabi en India

Zuid Amerika

Azië

De Verenigde Staten en Canada

 

 

VLOOT

* MSC Armonia
* MSC Bellissima
* MSC Divina
* MSC Fantasia
* MSC Grandiosa
* MSC Lirica
* MSC Magnifica
* MSC Meraviglia
* MSC Musica
* MSC Opera
* MSC Orchestra
* MSC Poesia
* MSC Preziosa
* MSC Seashore
* MSC Seaside
* MSC Seaview
* MSC Sinfonia
* MSC Splendida
* MSC Virtuosa

ETEN EN DRINKEN AAN BOORD

Van steaks en authentieke Tex-Mex gerechten tot Chef’s table- ervaringen, onze specialiteiten restaurants bieden een overheerlijke variëteit aan internationale gerechten.

SFEER AAN BOORD

Dé cruiserederij  MSC Cruises is absoluut een topper voor families en kinderen. De sfeer is levendig en gezellig. Niemand zou zich kunnen vervelen, aangezien er een erg uitgebreid entertainment progamma is voor  jong en oud.

FACILITEITEN

Wanneer u zich wilt ontspannen kunt u een kijkje gaan nemen bij bijvoorbeeld: de vele winkeltjes,  zonnen aan het zwembad, ontspannen bij de spa, of het casino bekijken. Buiten deze  mogelijkheden kunt u er ook voor kiezen om te gaan tennissen, squashen of te gaan basketballen. In de allernieuwste schepen kunt u een 4d bioscoop vinden, en zelfs een bowling baan. Een avondje theater of een mooie familiefoto maken bij de Swarovski trappen.

UW HUT,SUITE, STATEROOM OF CABIN

DUPLEX SUITE
Een hut op twee dekken gelegen. Op de begane grond een open woon- en eetkamer met een bank welke omgezet kan worden naar een tweepersoonsbed. Op de eerste verdieping een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Welke zowel als enkel of als tweepersoons omgezet kunnen worden (op verzoek). Air-conditioning, 2 inloopkasten, 2 badkamers (een met bad en een met douche), interactieve tv, twee telefoons, wifi verbinding (tegen betaling), minibar en kluis.

Dit type accommodatie is alleen beschikbaar bij de Aurea experience op de MSC Meraviglia en MSC Bellissima.

Informatie, de indeling en het meubilair van hutten binnen dezelfde hutcategorie kunnen afwijken van wat er op de afbeelding te zien is. Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar in de onder de kop vloot

 

FOOIEN

Bij MSC Cruises dient u uw fooien aan boord te voldoen. De fooien worden automatisch op uw scheepsrekening bijgeschreven. Richtlijn bij cruises binnen Europa, Franse Antillen en Cuba: volwassenen € 10* per persoon per nacht (kinderen 0-1 niets, 2-11 jaar € 5,00*).

Richtlijn bij cruises in de Caribbean, Noord- en Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en Midden Oosten geldt: US$ 12,50 pp (kinderen 3-11 jaar US$ 6,25).

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises