Oceania Cruises

De unieke ambiance van de 6 schepen van de rederij Oceania Cruises  en het feit dat deze rederij op eenzame hoogte staat als het gaat om culinair genieten maakt dat Oceania Cruises zo populair is. Niet te grote schepen die elegantie uitstralen, geen formele avonden en daarbij de uitmuntende keuken onder leiding van Jacques Pépin.

DE ROUTES

DE VLOOT

  • Insignia
  • Marina
  • Nautica
  • Regatta
  • Riviera
  • Sirena

ETEN EN DRINKEN AAN BOORD

Op culinair gebied laat Oceania Cruises de meeste andere cruiserederijen ver achter zich. Soepen, brood en pasta worden vers aan boord bereid en dat proeft u. Op de schepen van Oceania Cruises is bovendien veel inbegrepen. Naast alle maaltijden in diverse restaurants zijn ook alle niet-alcoholische drankjes bij de reissom inbegrepen; van softdrinks tot een fantastische Illy espresso of cappuccino in de populaire koffiebar. Ook de maaltijden in de uitstekende specialiteitenrestaurants zijn inbegrepen. Voor alcoholische drankjes betaalt u extra; de prijzen liggen over het algemeen iets hoger dan die in de betere uitgaansgelegenheden in Nederland.

Sfeer aan boord

Als u graag reist per cruiseschip maar vindt dat de service en luxe die vroeger zo vanzelfsprekend was langzaam minder wordt, overweeg dan eens een cruise met een van de schepen van Oceania Cruises. Met een capaciteit van 680 tot 1250 passagiers zijn de schepen niet te groot en niet te klein. Door de smaakvolle ‘country club’sfeer voelt u zich snel thuis. Bij Oceania Cruises geen gedrang om een dekstoel, geen scheepsfotograaf en geen formele avonden.

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
Oceania Cruises Oceania Cruises Oceania Cruises Oceania Cruises Oceania Cruises Oceania Cruises Oceania Cruises Oceania Cruises