PRINCESS CRUISES

‘Escape Completely’ Al jaren heeft de Amerikaanse rederij Princess Cruises een gerenommeerde reputatie op het gebied van uiterst verzorgde, luxe cruises. Ooit fungeerde deze rederij voor de bekende serie ‘Love Boat’, Inmiddels zijn de schepen gemoderniseerd tot luxe hotels van vijf sterren niveau, voorzien van de hedendaagse styling en architectuur.

Het credo van Princess Cruises is Personal Choice, een eindeloze reeks van keuzes vallen de gasten ten deel, door de rederij samengevat in: ‘What you want, when you want’.

 

 

DE ROUTES

De schepen van Princess Cruises varen u naar 380 bestemmingen op alle zeven continenten en naar elke hoek in de wereld. Princess Cruises is de beste performer voor Alaska. Tussen mei-september varen hier 7 schepen, Er is een onboard programma ” Festivals of the World”.  Parkrangers komen aan boord. You cook my catch (zalmvissers) en in Skagway komen hondensleeën aan boord met puppy’s in de piazza.

VLOOT

* Caribbean Princess
* Coral Princess
* Crown Princess
* Diamond Princess
* Discovery Princess
* Emerald Princess
* Enchanted Princess
* Grand Princess
* Island Princess
* Majestic Princess
* Pacific Princess
* Regal Princess
* Royal Princess
* Ruby Princess
* Sapphire Princess
* Sky Princess
* Star Princess

ETEN EN DRINKEN AAN BOORD

Er is een brede keuze aan dineropties. Anytime Dining geeft u de vrijheid om elke dag te kiezen hoe laat en in welk restaurant u dineert. Natuurlijk kunt u ook traditioneel dineren in eerste of tweede zitting in het hoofdrestaurant, waarbij u elke dag op hetzelfde tijdstip van uw diner geniet. Daarnaast zijn er (kan per schip verschillen) meerdere specialiteitenrestaurant waaronder:

* Sabatini-restaurant (Italiaanse keuken)
* Crown Grill
Casual dining kan 24 uur in het Internet café, Market Place en Best Pizza At Sea

SFEER AAN BOORD

Aan boord van de Princess schepen zult u zich thuis voelen! het geheel doet sfeervol aan. De Premium rederij biedt een hoog serviceniveau en intieme sfeer. Er is van alles te doen, van sport en ontspanning tot workshops en entertainment.

Ook kinderen zijn graag geziene gasten aan boord. Er worden tal van activiteiten georganiseerd aan boord, zodat u zelf heerlijk kunt genieten van een cocktail bij het zwembad én uw kinderen ook een fantastische vakantie beleven!

FACILITEITEN

Princess Cruises heeft vele restaurants en bars en een theater waar professionele shows worden gegeven. Je kunt films kijken op het zwembad deck en vele sportieve activiteiten doen. Of ga lekker relaxen in de Sanctuary Spa.

UW HUT, SUITE, STATEROOM OF CABIN

Veel hutten aan boord van deze schepen zijn voorzien van een privé balkon, waarmee nog eens wordt bewezen dat luxe en comfort centraal staan. De sfeer blijft desondanks intiem..

FOOIEN

Fooien worden aan boord voldaan. Voor binnen-, buiten- en balkonhutten bedragen de fooien $14,50 p.p. per dag. Voor Mini-suites en Club Class $ 15,50 p.p. per dag en voor Suites $ 16,50 p.p. per dag.

 

 

 

Bekijk hier alle cruises met Princess Cruises

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
PRINCESS CRUISES PRINCESS CRUISES PRINCESS CRUISES PRINCESS CRUISES PRINCESS CRUISES PRINCESS CRUISES PRINCESS CRUISES PRINCESS CRUISES