RIVIERCRUISES

Ultiem genieten op Europa’s mooiste rivieren

Een vaarvakantie is in elk opzicht genieten. Al genietend van een prima verzorging reist u comfortabel van de ene naar de andere bestemming terwijl de prachtige landschappen  voorbij glijden.

Feenstra Rijn Lijn heeft het grootste aanbod, niet alleen qua bestemmingen maar ook voor de lengte van de reizen, deze varieert van 3 tot 16 dagen.

U kunt ook de feestdagen doorbrengen aan boord, of de gezellige Kerstsfeer proeven op een van de Kerstmarkten.

Kijk  eens naar:

de Kerstmarktcruises

de Kerstcruise Duitsland

de Kerst-& Nieuwjaarscruise

Fietscruise

Fietscruise / Fietsvakantie langs de Rijn en Moezel (7 dgn.)

We bieden ook riviercruises aan waar het culinaire aspect wordt uitgelicht. Kijk naar de 6-daagse riviercruise Bourgondisch België met het MS Switzerland II of MS Serenade.

Liever een Donaucruise of  een Zwarte Zeecruise, we kunnen het allemaal voor u organiseren.

TIPS

– PRE-NIGHT. Begin uitgerust aan de cruise en ga de avond voor vertrek al aan boord. U kunt ’s avonds tussen 20.00 en 21.00 uur  inschepen. Nuttig een drankje in de lounge. het uitgebreide ontbijt de volgende morgen is uiteraard inbegrepen in de prijs. Prijs ca. € 39 per persoon.

– DRANKENPAKKET. U kunt voor de meeste cruises bij reservering een drankenpakket bijboeken. Informeer bij ons  naar de prijzen

– TAXIVERVOER.  Indien gewenst kunnen wij ook het taxivervoer naar de cruise kade voor u verzorgen.  Vraag naar de tarieven.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
RIVIERCRUISES RIVIERCRUISES RIVIERCRUISES RIVIERCRUISES RIVIERCRUISES RIVIERCRUISES RIVIERCRUISES RIVIERCRUISES