Rondreis Abu Dhabi

Abu Dhabi

is het grootste en tevens rijkste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten. De op een eiland gelegen gelijknamige hoofdstad van de Emiraten, die middels een brug verbonden is met het vasteland, staat bekend als de best geplande en meest moderne stad van het Midden- Oosten. Onder andere Ambassades en de hoofdkwartieren van de belangrijke oliemaatschappijen zijn hier gevestigd. Abu Dhabi heeft veel groene parken, kleurrijke fonteinen, schone witte stranden, een fascinerende skyline met wolkenkrabbers aan een kilometers lange Corniche (boulevard).

Verblijf in Abu Dhabi : hotel Shangri La

Shangri La ligt aan een 1 km lang poederwit zandstrand en biedt een fraai uitzicht over zee met aan de overkant de imposante Sheikh Zayed Moskee

De Grand Mosk, de derde grootste moskee ter wereld mag u absoluut niet missen en de grootste hit van dit moment is vanzelfsprekend Ferrari World, een funpark met de snelste achtbaan ter wereld!

Sir Bani Yas Island

Verblijf in Anantara Desert Islands Resort & Spa

Het Desert Islands Resort & Spa by Anantara ligt op Sir Bani Yas island op 8 km voor de kust van Abu Dhabi. Dit unieke eiland biedt witte zandstranden, mooie natuur en een wildreservaat met meer dan 3.500 verschillende diersoorten w.o. cheeta’s, giraffes en hyena’s. Hier kunt u in de ochtend een gamedrive of wandelsafari maken en in de middag gaan snorkelen met zeeschildpadden of duiken in de visrijke wateren van de Arabische Golf. Sir Bani Yas Island is 87 m² groot en ligt 250 km ten westen van Abu Dhabi. Ca. 2.5 uur rijden en 20 min. per ferryboot of 20 min. vliegen per luxe jet van de luchthaven Abu Dhabi.

Liwa-woestijn

Verblijf in Anantara Qasr al Sarab Desert Resort

In de legendarische Liwa woestijn, een van de grootste aaneengesloten zandwoestijnen ter wereld, ligt Qasr Al Sarab. Het luxe desertresort is gebouwd in een paleisachtige villastijl en combineert de unieke stilte van de woestijn met de gastvrijheid van de Anantara-hotelgroep. Tot 300 meter hoge duinen omringen het resort. Der fraaie Spa lijkt een luxe oase in de woestijn. Het interieur met traditionele Arabische kunstvoorwerpen creëren een warme sfeer. De luchthaven van Abu Dhabi ligt op ca. 120 auto minuten.

Vraag een reisvoorstel voor deze veelzijdige rondreis.

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
Rondreis Abu Dhabi