ROVOS RAIL

LUXE TREINREIZEN DOOR ZUIDELIJK AFRIKA

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool geworden voor stijlvolle treinreizen in zuidelijk Afrika. De Zuidafrikaanse ondernemer en treinliefhebber Rohan Vos, reisde in de afgelopen 20 jaar door heel zuidelijk Afrika, steeds op zoek naar afgedankte historische treinwagons en (stoom)locomotieven.

De van hout gemaakte rijtuigen en het elegante interieur voeren u terug in de tijd. Elk rijtuig heeft een eigen geschiedenis – sommige hebben ooit koninklijke gasten vervoerd, andere werden als restaurant gebruikt of stonden jarenlang ongebruikt op een zijspoor. Rovos Rail heeft diverse treinen, de Prides of Africa, waarmee diverse trajecten worden gereden. De stijlvolle treinen bieden een unieke combinatie van romantiek en comfort. De Prides bieden plaats aan 72 passagiers en hebben schitterende, in Victoriaanse stijl gerestaureerde wagons.

Restaurant-rijtuigen

In de trein bevinden zich twee smaakvol gerestaureerde restaurant-rijtuigen in Victoriaanse sfeer. Ze bieden elk plaats aan 42 gasten. Hier worden topgerechten van topkoks geserveerd. Op verzoek kunnen speciale gerechten bereid.Daarbij zal uw vriendelijke ober Zuidafrikaanse wijnen van een uitgebreide wijnkaart aanbevelen.

Achter in de trein is een observatiewagon met panoramavensters, waar men onder het genot van een drankje van het landschap kan genieten

Salon-rijtuigen

Het salonrijtuig in het midden van de trein is een gezellige plek voor een kop koffie of een cocktail terwijl indrukwekkende Afrikaanse landschappen aan uw raam voorbijglijden. Aan het einde van de trein bevindt zich de populaire observatiewagen met grote panoramische ramen, een open achterdek en een bar. Roken is alleen toegestaan in de aangrenzende rokerslounge.

UW SUITE

De Pullman Suite (7 m2) heeft een stapelbed of tweepersoonsbed, overdag omgebouwd tot zitplaatsen, airco en badkamer met douche, toilet en föhn. De Deluxe Suite is 10 m2 en heeft twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed en zitgedeelte. De Royal Suite is nog iets ruimer (16 m2) en heeft een bad en douche.

Vrijwel alles is inbegrepen en het zal u werkelijk aan niets ontbreken. Het personeel is er op getraind om u een optimale service te verlenen, 24 uur per dag.

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
ROVOS RAIL ROVOS RAIL ROVOS RAIL ROVOS RAIL ROVOS RAIL ROVOS RAIL ROVOS RAIL ROVOS RAIL