SEYCHELLEN IN DE INDISCHE OCEAAN

De Seychellen liggen nabij de Evenaar en hebben een tropisch klimaat. Het bestaat uit circa 115 eilanden. Stuk voor stuk zijn dit pareltjes in de Indische Oceaan. De Seychellen lenen zich uitstekend voor ‘island hopping’, zodat u de veelzijdigheid van de eilanden kunt ervaren. U vindt op de Seychellen niet alleen mooie stranden, maar ook zeldzame dier- en vogelsoorten en een tropische vegetatie met een rijkdom aan exotische planten en bloemen. Als u geïnteresseerd bent in vogels, dan zijn de eilanden Frégate, Bird, Cousin, Cousine en Aride bij uitstek geschikt.

De Seychellen staan ook bekend om hun schitterende grillige granietrotsen, die samen met de witte zandstranden en helderblauwe oceaan voor een onvergetelijk decor zorgen. Door de adembenemende onderwater wereld zijn de eilanden een paradijs voor duikers en snorkelaars. Een gastvrije bevolking, goede hotels en landschappelijke- en culturele bezienswaardigheden vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie!

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
SEYCHELLEN IN DE INDISCHE OCEAAN SEYCHELLEN IN DE INDISCHE OCEAAN SEYCHELLEN IN DE INDISCHE OCEAAN SEYCHELLEN IN DE INDISCHE OCEAAN SEYCHELLEN IN DE INDISCHE OCEAAN