Ski Chalets huren voor de wintersportvakantie

 SKI CHALETS HUREN

Gaat u gezellig met een groot gezelschap op vakantie om een bijzondere gebeurtenis te vieren met familie of vrienden, of met een groep vrienden op wintersport. Dan is het wel zo gezellig om in één chalet of vakantiehuis met het gehele gezelschap te verblijven. Je hebt meerdere badkamers, kunt zelf het ontbijt verzorgen en gezellig met elkaar in de woonkamer een spelletje doen. Iedereen kan zijn eigen tijd indelen en doen wat hij/zij wilt.

CATERED CHALETS

Veel mensen boeken een hotel, want dat is lekker makkelijk, je hoeft zelf immers niet te koken. Appartementen/chalets zijn vaak voordeliger omdat je dan kunt kiezen of je uit eten gaat of zelf iets kookt. Bovendien hoef je niet voor elk drankje naar de bar, maar heb je eigen voorraad voordelig ingekocht.

Wintersportvakanties zijn vaak wat duurder. Plannen om met het gehele gezin of een groep vrienden te gaan skiën maar schrikt u terug voor de hoge kosten? Denk dan eens aan een goedkoop catered chalets in de Alpen.

Skichalets.nl heeft in de meest populaire skigebieden van Frankrijk en Oostenrijk in totaal 18 chalets inclusief kok ter beschikking, tegen zeer vriendelijke prijzen. Zo heb je wel de privacy en ruimte van een appartement, maar de luxe van een hotel. Elke ochtend maakt de kok ontbijt voor je klaar en elke avond een 3 gangen diner. Daarnaast doet de kok zelf zijn boodschappen. Dus het is niet nodig om eerder de piste af te gaan en de après-ski over te slaan omdat je nog met je natte kleding de supermarkt in moet en voor 8 personen moet gaan koken.

Klik hier voor het aanbod en kies uit een van de catered chalets.

LIEVER EEN HOTEL OF APPARTEMENT IN DE SNEEUW

Hotel of appartement op de wintesport. Ook dat kunnen wij voor u regelen!

Check hier voor ons volledige aanbod of vraag een offerte aan.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
Ski Chalets huren voor de wintersportvakantie Ski Chalets huren voor de wintersportvakantie Ski Chalets huren voor de wintersportvakantie Ski Chalets huren voor de wintersportvakantie