Star Clippers zeilcruises

Meezeilen en zorgeloos genieten onder de Caribische of Mediterrane zon, op authentieke zeilschepen, die doen terugdenken aan de clippers van honderd jaar geleden

Star Clippers is duidelijk geen cruisemaatschappij in de zin van het gebruikelijke woord. Bij Star Clippers zult u merken dat u niet aan een strak tijdschema bent gebonden.  Aan boord worden regelmatig lokale artiesten uitgenodigd om de passagiers een onvervalste indruk te geven van de plaatselijke muziek en kunsten.

De authentieke zeilschepen, de Royal Clipper en de Star Flyer  varen over de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee. Terwijl de Star Clipper in Azië zal blijven en koers zet voor enkele onvergetelijke zeilroutes in Indonesië met vertrek vanuit Bali.  vaste voordelige tarieven voor alleenreizende, kinderkortingen tot wel 50%.

De sfeer aan boord is sportief, ontspannen en informeel

Elk schip biedt comfortabele ruime hutten en uitgestrekte teakhouten dekken met veel ruimte voor ontspanning.

De ‘Royal Clipper’ beschikt over 14 buitengewone ruime en ultra de luxe suites die het neusje van de zalm bieden op het gebied van comfort, met een privé verandadek, whirlpool bad en 24 uur butler service.

U zult genieten van tongstrelende maaltijden in open zitting

 laten kennis maken met een bijzondere manier van cruisen aan boord van de Star Flyer.

Zij hebben aan boord genoten van alle aspecten; de culinaire hoogstandjes, de bijzondere kleine aanloophavens, de sportieve elementen aan boord zoals kajakken op zee, wakeboarden en waterskiën en natuurlijk de informele sfeer aan boord.

  • Kinderen betalen 50%.
  • Goede prijzen voor alleenreizenden.

Bekijk hier alle cruises met Star Clippers.  

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
Star Clippers zeilcruises