The Blue Train Zuid Afrika

Deze unieke treinreis van Pretoria naar Kaapstad of v.v. duurt twee dagen. In deze luxe nachttrein geniet u van superbe cuisine, bekroonde wijnen en excellente service terwijl het afwisselende Zuid-Afrikaanse landschap aan u voorbij trekt. De wereldberoemde Blue Train is synoniem voor luxe en comfort. Sheffield bestek, glazen van kristal en linnen tafellakens. De maaltijden zijn bereid door top-koks en zijn voorzien van verse producten en lokale ingrediënten. In de ochtende wordt een continentaal ontbijt geserveerd.

Twee ontspannen dagen aan boord laten u volop kennismaken met de diversiteit van de Afrikaanse natuur terwijl u geniet van luxueus comfort en en route wordt een stop gemaakt in Kimberly, waar zich de Zuid-Afrikaanse diamantmijnen bevinden. U brengt een bezoek aan de Big Hole en het diamantmijnmuseum. De diamantrush in Kimberley bereikte aan het eind van de 19e eeuw zijn piek.
U kunt de historische gebouwen bezichtigen en een blik werpen in de Big Hole. Uit dit gat werden bijna 15 miljoen karaatdiamanten gedolven.

The Blue Train heeft twee lounges: een rijtuig waar elke middag high tea wordt geserveerd en een rijtuig waar gasten kunnen ontspannen met een cognac. Dit laatste rijtuig is de enige openbare ruimte waar gerookt mag worden. 

Het kledingadvies is overdag smart-casual dress, in de avond elegante avondkleding.

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE

The Blue Train Zuid Afrika