The Ghan-klasse services

Red Service

In Red Service reist u op basis van een Daynighter Seat; een ruime, verstelbare fauteuil met voetensteun. Douches en toiletten bevinden zich aan het einde van elke wagon. Voor de maaltijden is er het Red Service-restaurant (take-away meals), drankjes worden geserveerd in het Red Service-loungerijtuig.

Gold Service

Gold Service beschikt over 1- en 2-persoonscompartimenten (Single en Twin Cabins). De Single Cabins hebben een fauteuil die voor de nacht in een opgemaakt bed wordt veranderd en een eigen wastafel. Toilet en douche bevinden zich aan het einde van de wagon. De Twin Cabins hebben overdag 3 zitplaatsen naast elkaar, ’s nachts 2 opgemaakte bedden boven elkaar. Ook hebben zij een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel.

 

 

 

 

 

 

Er is ook een Deluxe Cabin: tweemaal zo groot als een Twin Cabin. Naast een klein 2-persoons- en een 1-persoonsbed is er een aparte zithoek met video en minibar gevuld met gratis softdrinks. Er bevindt zich slechts één Deluxe Cabin in de trein dus tijdig reserveren is raadzaam.

Platinum Service

Deze klasse bevat een nieuw, zeer ruim compartiment dat zodanig comfortabel is ingericht dat het tot de beste treincompartimenten ter wereld behoort. Aan boord bevinden zich slechts 25 Platinum Service compartimenten verdeeld over 5 rijtuigen. Het airconditioned compartiment biedt overdag een ruim zitgedeelte met luxe stoelen en wordt ’s avonds tijdens het diner omgebouwd tot naar keuze een tweepersoonsbed of twee losse bedden. Voorts treft u aan een privé badkamer met douche en toilet. Bijzonder is dat de compartimenten aan beide zijden over een groot panoramavenster beschikken waardoor u zowel links als rechts een ongehinderd uitzicht heeft op het steeds veranderende landschap. Een cabin steward staat 24 uur per dag tot uw beschikking.

 

 

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE