WINDSTAR CRUISES

Wie aan boord stapt van de moderne zeilschepen van Windstar ontdekt meteen dat het leven hier anders wordt geleefd. Zo anders zelfs dat de maatschappij er een eigen credo aan heeft gekoppeld “180º from ordinary”. Het kleine gezelschap aan boord van de schepen kan 24 uur per dag rekenen op de ultieme gastvrijheid. Met een verhouding gasten/bemanning van bijna 1 op 1 bent u verzekerd van een perfecte service. De sfeer aan boord is informeel; uw smoking en avondjurk kunt u rustig thuislaten.

DE ROUTES

Pittoreske kleine havens in de Middellandse zee langs de Frans / Italiaanse Rivièra. Lang voordat het anker in het water zakt, heeft Windstar Cruises al diverse op maat gemaakte excursies voorbereid. Of u nu natuur of cultuur zoekt, Windstar brengt u naar de mooiste en rustigste plekjes, ver weg van de massa.

DE VLOOT

  •  Star Breeze       Wind Star
  •  Star Pride         Wind Surf
  •  Star Legend      Wind Spirit

ETEN EN DRINKEN AAN BOORD

Een aspect waarmee Windstar Cruises zich zeker onderscheidt van andere toprederijen is zonder twijfel de gastronomie. De keuken is internationaal georiënteerd volgens de hoogste culinaire standaard. Het resultaat is zonder meer tongstrelend!

SFEER AAN BOORD

Aan boord heerst een vrije, informele sfeer met sportieve privileges. Niet alleen wordt een uitgebreid fitnessprogramma met spa-faciliteiten aangeboden, ook is er een leuk watersportprogramma, dat vanaf het uitklapbare watersportplatform, aan de achterzijde van het schip, plaats vindt. Waar krijgt u het beter! Voor de luiere uurtjes is er uiteraard een zwembad, op de Wind Surf zijn er zelfs twee.

FACILITEITEN

Heel bijzonder is de ‘open bridge policy’. Op elk moment van de dag bent u welkom op de brug, waar de kapitein en zijn officieren graag antwoord geven op al uw vragen. Alle voorzieningen voor actieve en passieve ontspanning zijn binnen handbereik zoals een zwembad, sauna, fitnessruimte, kapsalon en beautysalon . Vanaf het watersportplatform kunt u diverse watersporten beoefenen zoals; surfen, zeilen, waterskiën en snorkelen. Tegen betaling kunt u onder deskundige leiding duiksprongen maken.

UW HUT,SUITE, STATEROOM,CABIN

Windstar is dé rederij voor wie jong of jong gezind is. Aan boord van de Wind Surf vindt u ruime buitenhutten en suites met een apart woon- en slaapgedeelte. De lounges en bars zijn ingericht zoals u dit mag verwachten van een vijf sterren hotel.

FOOIEN

Fooien worden aan boord voldaan. Een bedrag van $ 12 p.p.p.d. wordt automatisch op uw boordrekening bijgeschreven. Dit bedrag is te wijzigen bij de receptie. Drankjes worden op de eindafrekening met 15% servicetoeslag verhoogd.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VRAAG EEN OFFERTE
WINDSTAR CRUISES WINDSTAR CRUISES WINDSTAR CRUISES